Νοέμβριος, 2020

09Νοε11:53 πμ11:53 πμ«Εμψυχώνοντας την ομάδα της τάξης μέσα από το εκπαιδευτικό και θεατρικό παιχνίδι»11:53 πμ - 11:53 πμ Κατηγορία Δράσεων:ΣεμινάριοΘεματικές Δράσεις:ΝεολαίαΦορείς Δράσεων:ΜΚΟ

Περισσότερα

Λεπτομέρειες Δράσης

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προτείνει, με βιωματικό τρόπο, εκπαιδευτικά εργαλεία, που βοηθούν στην ανάπτυξη ενός θετικού συναισθηματικού κλίματος στην ομάδα της τάξης και καλλιεργούν την συνεργασία, την επικοινωνία, το σεβασμό, τη δημιουργική μάθηση και τη διαχείριση του άγχους. Περιλαμβάνει τεχνικές, παιχνίδια και δραστηριότητες, που ενισχύουν το θετικό κλίμα στην καθημερινή ζωή των παιδιών στο σχολείο, τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής με κόστος συμμετοχής 20 € (για συνδρομητές-μέλη της ομάδας15 €). Δίνεται φάκελος σημειώσεων και βεβαίωση συμμετοχής. Ο χώρος της εκδήλωσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις τρέχουσες οδηγίες λόγω covid19 ή να γίνει online μέσω zoom.

 

Απευθύνεται σε: Σε δασκάλους, νηπιαγωγούς, εμψυχωτές και όσους εργάζονται με παιδιά σε τυπικό και μη τυπικό εκπαιδευτικό πλαίσιο.

 

 

Έναρξη - Λήξη

(Δευτέρα) 11:53 πμ - 11:53 πμ

Τοποθεσία

Σχεδία στην πόλη

Go to Top