Φεβρουάριος, 2021

27Φεβ(Φεβ 27)1:00 πμ02Απρ(Απρ 2)1:00 πμΠροτεινόμενη ΔράσηΠέντε (5) Υποτροφίες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε Ευφυή Συστήματα Υποδομών Ζωτικής Σημασίας (MSc in Intelligent Critical Infrastructure Systems) του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Imperial College London(Φεβρουάριος 27) 1:00 πμ - (Απρίλιος 2) 1:00 πμ Κατηγορία Δράσεων:Μεταπτυχιακές Σπουδές

Περισσότερα

Λεπτομέρειες Δράσης

Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία  προκηρύσσει πέντε υποτροφίες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ για Συστήματα Ευφυών Υποδομών Ζωτικής Σημασίας (MSc in Intelligent Critical Infrastructure Systems) που καλύπτουν μέρος των διδάκτρων. Οι Υποτροφίες αυτές προορίζονται μόνον για νεοεισερχόμενους/ες φοιτητές/τριες για εισδοχή τον Σεπτέμβριο 2021.
Η κάθε υποτροφία θα είναι για ένα έτος, ανανεώσιμη ετησίως με βάση την πρόοδο και την επίδοση του φοιτητή ή της φοιτήτριας. Περιλαμβάνει το 50% των διδάκτρων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα. Στόχος του προγράμματος είναι η διδασκαλία σύγχρονων μεθόδων και εργαλείων που αξιοποιούν τις δυνατότητες των εξελισσόμενων Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Information and Communication Technologies), με σκοπό την παρακολούθηση, τον έλεγχο, τη διαχείριση και την ασφάλεια Συστημάτων Υποδομών Ζωτικής Σημασίας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 2 Απριλίου 2021

Έναρξη - Λήξη

Φεβρουάριος 27 (Σάββατο) 1:00 am - Απρίλιος 2 (Παρασκευή) 1:00 am

Τοποθεσία

Πανεπιστήμιο Κύπρου

Go to Top