Μάιος, 2020

31ΜάιΟλοήμερη01ΙούνΑκυρωμένες ΔράσειςΠροτεινόμενη ΔράσηDEVit Conference(Ολοήμερη) Κατηγορία Δράσεων:ΕργαστήριαΘεματικές Δράσεις:ΝεολαίαΦορείς Δράσεων:Ιδρύματα,ΜΚΟ

Περισσότερα

Λεπτομέρειες Δράσης

Η ομάδα του DEVit διοργανώνει φέτος το μεγαλύτερο συνέδριο για Web Developers στα Βαλκάνια. Έχοντας για ομιλητές μια σειρά από κορυφαίους παγκοσμίως επαγγελματίες του χώρου. Στόχος του συνεδρίου είναι η μεταλαμπάδευση της γνώσης και της εμπειρίας των καλεσμένων ομιλητών. Πρόκειται για άτομα που έχουν συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση των τεχνολογιών που κάνουν το σημερινό παγκόσμιο ιστό πραγματικότητα. Η δράση του DEVit είναι και φέτος διήμερη.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθούν τα full day workshops στο City College, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε πρακτικό επίπεδο. Ενώ τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, το Βασιλικό Θέατρο θα υποδεχθεί διεθνούς φήμης ομιλητές οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε τεχνολογίες αιχμής. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης και τα workshops στο City College στη Θεσσαλονίκη.

Αγορά Εισιτηρίων(μέχρι εξάντληση) : https://devitconf.org/tickets

Έναρξη - Λήξη

Μάιος 31 (Κυριακή) - Ιούνιος 1 (Δευτέρα)

Φορέας

Go to Top