Μάρτιος, 2020

03Μαρ01ΙούλΠροτεινόμενη ΔράσηOSCE-IFSH Διαγωνισμός Δοκιμίου: Έλεγχος συμβατικών όπλων και μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και ασφάλειας στην Ευρώπη(Μάρτιος 3) 8:00 πμ - (Ιούλιος 1) 11:59 μμ Κατηγορία Δράσεων:ΔιαγωνισμοίΘεματικές Δράσεις:ΝεολαίαΦορείς Δράσεων:Διεθνείς και Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί

Περισσότερα

Λεπτομέρειες Δράσης

Από κοινού με τον ΟSCE ( Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) και το IFSH (Ινστιτούτο Ερευνών Ειρήνης και Ασφάλειας του Πανεπιστημίου του Αμβούργου) σε συνεργασία με το Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (Πανεπιστήμιο MGIMO), το Κέντρο Πολιτικής Ασφάλειας της Γενεύης (GCSP) και το Κέντρο για τον Αφοπλισμό και τη Μη Διάδοση της Βιέννης (VCDNP), πραγματοποιείται διαγωνισμός δοκιμίου για την ενθάρρυνση της καινοτόμου σκέψης και τη δημιουργία μιας νέας γενιάς επαγγελματιών που μελετούν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που σχετίζονται με τον έλεγχο των συμβατικών όπλων και την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η διάκριση τριών νικητών οι οποίοι θα λάβουν βραβεία που φτάνουν έως και 3.000 ευρώ. Θα ταξιδέψουν μάλιστα, και στην Βιέννη με όλα τα έξοδα τους πληρωμένα. Oι διοργανωτές ενθαρρύνουν ιδιαίτερα τις συμμετοχές από τις γυναίκες στο διαγωνισμό. Οι σπουδαστές και οι επαγγελματίες που μελετούν / ασχολούνται με την ειρήνη και την ασφάλεια, τις στρατιωτικές υποθέσεις, τις πολιτικές υποθέσεις, τις διεθνείς σχέσεις και άλλους νομικούς, πολιτικούς και τεχνικούς κλάδους καλούνται να υποβάλουν συμμετοχές.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 1 Ιουλίου 2020

Έναρξη - Λήξη

Μάρτιος 3 (Τρίτη) 8:00 am - Ιούλιος 1 (Τετάρτη) 11:59 pm

Go to Top