Νοέμβριος, 2020

09Νοε11:31 πμ11:31 πμYouthland19.27: Συναντήσεις νέων για ενημέρωση και ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών και εμπειριών11:31 πμ - 11:31 πμ Κατηγορία Δράσεων:Ανταλλαγές ΝέωνΘεματικές Δράσεις:ΝεολαίαΦορείς Δράσεων:ΜΚΟ

Περισσότερα

Λεπτομέρειες Δράσης

 

Στόχος του προγράμματος είναι να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος, που θα δώσει δημιουργικά ερεθίσματα, γνώσεις σε τομείς, που δεν είμαστε εξοικειωμένοι, ευκαιρίες για δικτύωση, αλλά και προσωπική ανάπτυξη και διερεύνηση. Θέμα Νοεμβρίου: «Πάμε Ευρώπη; Ευκαιρίες κινητικότητας και πρακτικής άσκησης για νέους 18-30 ετών». Aπαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων. Ο χώρος της εκδήλωσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις τρέχουσες οδηγίες λόγω covid19 ή να γίνει online μέσω zoom.

 

 

Απευθύνεται σε: Σε νέους/ες επαγγελματίες ή μέλη νεανικών ομάδων ή επιχειρηματικών εγχειρημάτων (ηλικίας 18-30 χρονών), όπου θα παρουσιάσουν μια θεματική ενότητα, το επάγγελμά τους ή μια καινοτόμα ιδέα που υλοποίησαν και ενδιαφέρονται για περαιτέρω ευκαιρίες κινητκότητας και πρακτικής άσκησης.

 

 

Έναρξη - Λήξη

(Δευτέρα) 11:31 πμ - 11:31 πμ

Τοποθεσία

Σχεδία στην πόλη

Go to Top